Події

Смак і сіль української кухні

Архів
Кухня будь-якої країни — це частина її культури. У випадку України, кухня — це філософія ставлення до життя. За радянських часів закріпився стереотип, нібито наша кухня — це проста селянська їжа, їжа «робітничого класу». Насправді ж багатогранність й аристократизм поняття «українська кухня» розкривається у вишуканості рецептів, традиціях для створення затишку під час кожної трапези, унікальних для свого часу раціонах здорового харчування для дітей, дорослих, вагітних, людей літнього віку.

Ми хочемо пишатися своєю шляхетною кухнею та її традиціями. Й сучасним переосмисленням цих традицій. Тому починаємо діалоги про це.

19 лютого поговоримо про наступне:
«Глибина традицій кухні через покоління»
Учасники панелі: Ольга Вієру, Лариса Латипова, Олена Івановська, Віктор Ющенко, Іван Плачков, Олег Скрипка

«Де нині точки зростання смаку української кухні»
Учасники панелі: Євген Клопотенко, Дмитро Борисов, Савелій Лібкін, Олександр Котолуп, Катерина Ющенко

«Судді чи прихильники української кухні?»
Учасники панелі: Анжеліка Рудницька, Ілона Довгань, Олена Борисова, Олена Брайченко, Олена Сагун, Наталія Гладиш-Джуран

Список учасників діалогової панелі буде доповнюватися.

Модератор: Larisa Mudrak, президент Win Win Communication (комунікації вищого політичного рівня), CEO FBN-Ukraine

Організатори заходу: Національний центр «Український дім», Win Win Communication, Osvita Market, Ganzаfilm

Програма культурних ініціатив Українського дому за підтримки Посольства США.